Fastighetstekniker

Stockholm
Ansök senast: 2022-08-18

Vi på Fabege har alltid kunden i fokus. Vi förvaltar, utvecklar och förädlar våra fastigheter utifrån kundens behov. Genom att erbjuda attraktiva och moderna kontorsmiljöer i rätt lägen, skapar vi rätt förutsättningar för våra kunders framgång.

Har du goda fastighetstekniska kunskaper, en stor portion servicekänsla och trivs i dialogen med kunder och entreprenörer? Då tror vi att du kommer att trivas väldigt bra hos oss! 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Fastighetstekniker kommer du arbeta mot många olika interna och externa kontaktytor. Det fastighetsbestånd du kommer att arbeta med är av kommersiell karaktär, främst kontor. I tjänsten ingår bland annat:

 • Rondering av både yttre och inre gemensamma utrymmen, teknikutrymmen samt vakanta lokaler
 • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheten med dess installationer
 • Att utföra kvalificerat felavhjälpande underhåll på installationer samt återrapportera såväl i avsett rapportsystem och till kund
 • Mottagning och hantering av felanmälan och andra ärenden via ärendehanteringssystemet
 • Att sammanställa och följa upp mediaförbrukning av värme, el, vatten och kyla samt initiera åtgärder syftande till att minska förbrukningen
 • Anlitande och samordning av entreprenörer för arbeten inom skötseluppdraget
 • Medverkan vid underhållsplanering samt vid budget och prognosarbete
 • Att ha uppsikt över styr- och övervakningssystem samt vidta åtgärder vid avvikelser

 

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll har du goda teoretiska och praktiska kunskaper om tekniska installationer i fastigheter. Du har arbetat i en liknande roll i några år och har praktisk erfarenhet av datorbaserade styr- och övervakningssystem. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom fastighets-/driftteknik. Då kundfokus och service är av stor vikt ser vi det som meriterande om du arbetat i ett externt driftbolag. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande, engagerad och handlingskraftig. Du är professionell, prestigelös och kommunikativ och kan på ett ödmjukt och lyhört sätt kommunicera med både kunder, kollegor och samarbetspartners.

Varför Fabege?

För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. 2022 hamnade vi på listan som en av Sveriges bästa arbetsplatser via Great Place To Work ®. 

Fabeges personalstrategi omfattar ett starkt fokus på personalvård, trivsel och bra arbetsmiljö. Fabege lever SPEAK. SPEAK är den värdegrund som genomsyrar hela verksamheten. SPEAK står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

Din ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta HR Partner Hanna Westergren 08-555 148 11.

OBS! Vi kommer att ha semester från och med v.28 och börja arbeta med urvalet först fr o m. mitten av augusti. 

Välkommen med din ansökan!

 

Fabege är ett fastighetsbolag med fokus på stadsutveckling och kommersiella fastigheter. Vi utvecklar attraktiva och hållbara stadsdelar med moderna kontor, bostäder och ett brett utbud av service - tillsammans med strategiska partners. Både vårt perspektiv och ägande är långsiktigt och vår passion är att skapa rätt förutsättningar för alla som bor, verkar och vistas i våra områden. Vi finns på ett begränsat antal delmarknader med hög tillväxt i Stockholmsområdet. Läs mer på fabege.se

Kontaktperson

Hanna Westergren

hanna.westergren@fabege.se

08-555 148 11

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %