Områdesförvaltare Arenastaden

Stockholm
Ansök senast: 2023-06-07

Vi på Fabege utvecklar stadsdelar och fastigheter som skapar förutsättningar för våra kunders framgång. Vår ambition är att vara ett fastighetsbolag i absolut framkant och erbjuda det som våra kunder efterfrågar.

Vi söker nu en Områdesförvaltare till vårt marknadsområde Arenastaden. Är du en naturlig relationsskapare, har förmågan att se till både detalj som helhet, och trivs med många kontaktytor? Då är vi övertygade om att du kommer att trivas bra hos oss.

Din roll

Som Områdesförvaltare på Fabege skall du arbeta med kundbefrämjande åtgärder inom marknadsområdet.

Områdesförvaltarens huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

 • Fungera som stödfunktion till förvaltnings- och driftorganisationen med fokus på hela marknadsområdet.
 • Tillsammans med driftorganisationen hålla löpande kontakt med berörda/kontrakterade entreprenörer (bevakning/säkerhet, snöröjning, fönsterputs, markskötsel, städ osv).
 • Ansvara för att genomföra olika typer av event, tex sommarluncher, husmöten, cykelservice, frukostmöten, klädinsamling etc. tillsammans med fastighetsteamen.
 • Tillsyn av gemensamma utrymmen - fokus på fastigheternas entréer invändigt och utvändigt. Genomföra mindre projekt med inriktning kundupplevelse, tex trapphusrenovering, förbättring av utemiljö, cykel- och omklädningsprojekt.
 • Tillsammans med Fastighetschef och Förvaltningsassistent inom respektive marknadsområde hålla löpande kommunikationen med våra hyresgäster. 

Du välkomnas till vårt huvudkontor i Arenastaden och rapporterar till Marknadsområdeschef Arenastaden.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, förvaltningsekonomi, fastighetsteknik eller relevant inriktning. Erfarenhet från arbete med fastigheter, mark- och miljöfrågor, försäljning eller annat serviceyrke med vana vid att hantera kundrelationer är meriterande.

Som person är du positiv med ett starkt driv och affärssinne. Du är en naturlig relationsskapare och trivs i en roll med många kontaktytor och pågående kunddialoger, där din lyhörda, kommunikativa och lösningsorienterade inställning kommer till sin fulla rätt. Vidare ser vi att du är strukturerad och ordningsam med förmågan att se till både detalj som helhet. 

Varför Fabege?

För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. 2022 hamnade vi på listan som en av Sveriges bästa arbetsplatser via Great Place To Work ®.

Fabeges personalstrategi omfattar ett starkt fokus på personalvård, trivsel och bra arbetsmiljö. Fabege lever SPEAK. SPEAK är den värdegrund som genomsyrar hela verksamheten. SPEAK står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

Din ansökan

Vill du vara delaktig i utvecklingen av Arenastaden och skapa starka och långsiktiga kundrelationer? Ansök redan idag, dock senast den 7 juni, 2023. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta HR Partner Hanna Westergren på 08 – 555 148 11.

Välkommen med din ansökan!

 

Med fokus på främst kommersiella fastigheter, utvecklar Fabege attraktiva platser i Stockholmsområdet. Vi är en närvarande partner som, med människan i centrum, nytänkande, ansvarsfullt och flexibelt, skapar förutsättningar för företag, platser och vår stad att utvecklas. Vårt perspektiv och ägande är långsiktigt. Vi vet att när vi skapar hållbart, skapar vi också värde. Fabegeaktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Large Capsegmentet. För mer information, vänligen besök oss på fabege.se.

Kontaktperson

Hanna Westergren

hanna.westergren@fabege.se

08-555 148 11

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %