Driftledare

Stockholm
Ansök senast 2020-08-11

Driftledare

Har du erfarenhet av driftteknik och brinner för hyresgästservice, långsiktig teknisk förvaltning och hållbara lösningar? Bra! Då är vi övertygade om att du kommer att trivas bra hos oss på Fabege och i rollen som Driftledare.  


Arbetsuppgifter

I rollen som Driftledare ansvarar du för att den tekniska driften och skötseln av våra fastigheter håller en hög nivå. Du ansvarar för löpande driftoptimeringar och initierar förbättringsåtgärder inom drift- och underhållsverksamheten. Vi arbetar som ett lag och du har dagligen en nära dialog med fastighetschefer, driftledare och fastighetstekniker. Det fastighetsbestånd du arbetar med är av kommersiell karaktär, främst kontor och du blir stationerad i vårt marknadsområde i City. I tjänsten ingår bland annat: 

• Representera fastigheten avseende teknisk information såväl internt som externt

• Stötta fastighetstekniker i arbetet kopplat till beslutad budget 

• Analys och uppföljning av fastighetens mediaförbrukning (värme, el, vatten och kyla)

• Utföra, leda och följa upp arbetet med förbyggande och planerat underhåll och ärendehantering

• Upprätta driftstrategiplaner för fastigheten utifrån Fabeges måldokument

• Säkerställa att aktuella myndighetskrav uppfylls

• Bemöta våra kunder och aktivt arbeta för en hög kundnöjdhet 


Vem är du?

För att vara framgångsrik i rollen som Driftledare ser vi gärna att du har ett par års dokumenterad erfarenhet av driftteknik och praktisk erfarenhet av datorbaserade styr- och övervakningssystem. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom drift/byggteknik eller liknande. B-körkort är ett krav. 

Som person är du ansvarstagande, engagerad och handlingskraftig. Du är professionell, prestigelös och kommunikativ och kan på ett ödmjukt och lyhört sätt kommunicera med både kunder och kollegor. Vidare är du strukturerad, duktig på att prioritera och har en förmåga att se till både detalj som helhet. 


Varför Fabege?

För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vi vågar påstå att Fabege tänker annorlunda än andra fastighetsbolag. Vi nöjer oss inte med att enbart utveckla attraktiva kontor utan arbetar ständigt med förbättringar för att skapa engagemang och trivsel hos både kunder och medarbetare. Upplev skillnaden du med!


Din ansökan

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med härliga och engagerade kollegor. Vi vill gärna veta mer om dig, så ansök redan idag, dock senast den 11 augusti, 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Hanna Westergren på hanna.westergren@fabege.se (OBS! Vi tar ej emot några ansökningar via mail). 

Välkommen med din ansökan!


Sökord: fastighetsdrift, teknisk förvaltning, energioptimering

Kontaktperson

Hanna Westergren

hanna.westergren@fabege.se

08-555 148 11

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %