Fastighetstekniker

Stockholm
Ansök senast 2020-08-11

Fastighetstekniker


Vår ambition är att kombinera affärsmässighet, service och hög teknisk kompetens och därigenom bygga goda långsiktiga kundrelationer. Sådana relationer skapas framförallt i hyresgästernas vardagliga kontakter med Fabeges representanter. Därför lägger vi stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de är med och skapar vårt kunderbjudande och har en stark roll i relation till kunden. 

Nu söker vi en Fastighetstekniker till vårt marknadsområde i City. Har du goda fastighetstekniska kunskaper, en stor portion servicekänsla och trivs i dialogen med kunder och entreprenörer? Då tror vi att du kommer att trivas väldigt bra hos oss! 


Arbetsbeskrivning

I rollen som Fastighetstekniker kommer du arbeta mot många olika interna och externa kontaktytor. Det fastighetsbestånd du kommer att arbeta med är av kommersiell karaktär, främst kontor. I tjänsten ingår bland annat:

• Rondering av både yttre och inre gemensamma utrymmen, teknikutrymmen samt vakanta lokaler

• Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheten med dess installationer

• Att utföra kvalificerat felavhjälpande underhåll på installationer samt återrapportera såväl i avsett rapportsystem och till kund

• Mottagning och hantering av felanmälan och andra ärenden via ärendehanteringssystemet

• Att sammanställa och följa upp mediaförbrukning av värme, el, vatten och kyla samt initiera åtgärder syftande till att minska förbrukningen

• Anlitande och samordning av entreprenörer för arbeten inom skötseluppdraget

• Medverkan vid underhållsplanering samt vid budget och prognosarbete

• Att ha uppsikt över styr- och övervakningssystem samt vidta åtgärder vid avvikelser


Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll har du goda teoretiska och praktiska kunskaper om tekniska installationer i fastigheter. Du har arbetat i en liknande roll i några år och har praktisk erfarenhet av datorbaserade styr- och övervakningssystem. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom fastighets-/driftteknik. Då kundfokus och service är av stor vikt ser vi det som meriterande om du arbetat i ett externt driftbolag. B-körkort är ett krav.


I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande, engagerad och handlingskraftig. Du är professionell, prestigelös och kommunikativ och kan på ett ödmjukt och lyhört sätt kommunicera med både kunder, kollegor och samarbetspartners. 


Varför Fabege?

För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vi vågar påstå att Fabege tänker annorlunda än andra fastighetsbolag. Vi nöjer oss inte med att enbart utveckla attraktiva kontor utan arbetar ständigt med förbättringar för att skapa engagemang och trivsel hos både kunder och medarbetare. Upplev skillnaden du med!.


Din ansökan

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med härliga och engagerade kollegor. Vi vill gärna veta mer om dig, så ansök redan idag, dock senast den 11 augusti, 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Hanna Westergren på hanna.westergren@fabege.se (OBS! Vi tar ej emot några ansökningar via mail). 

Välkommen med din ansökan!


Sökord: teknisk drift, fastighetstekniker, styr- och regler, drifttekniker

Kontaktperson

Hanna Westergren

hanna.westergren@fabege.se

08-555 148 11

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %