Driftchef

Stockholm
Ansök senast 2021-01-31

Driftchef Hammarby Sjöstad


Vår ambition är att kombinera affärsmässighet, service och hög teknisk kompetens och därigenom bygga goda långsiktiga kundrelationer. Nu söker vi en Driftchef till marknadsområde Hammarby Sjöstad. Är du en driven ledare med intresse och erfarenhet av fastighetsdrift? Vill du arbeta på ett ledande fastighetsbolag som vågar tänka nytt och vill leda utvecklingen inom fastighetsteknisk drift? Då vill vi gärna veta mer om dig! 


Arbetsuppgifter

Som Driftchef har du ett helhetsansvar för den löpande driften i ditt marknadsområde. Det innebär övergripande ledning för planering och uppföljning av det fortlöpande arbetet med förbyggande underhåll, planerat underhåll och ärendehantering. Du leder en grupp om cirka 10 medarbetare bestående av driftledare och fastighetstekniker, där du säkerställer att de har rätt förutsättningar och kompetens att leverera efter vår gemensamma driftstrategi. Vi har på senare år utvecklat vårt eget arbetssätt, Teknisk Drift Arbetssätt (TDA), som baseras på LEAN filosofin där vår tekniska drift hela tiden fokuserar på förbättringar samt vår förmåga att hela tiden fatta rätt beslut med så korta ledtider som möjligt. Som Driftchef är du delaktig i såväl det strategiska som operativa arbetet med TDA. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Representera teknisk drift inom ditt marknadsområde, såväl internt som externt.
 • Kontinuerligt bidra till dina medarbetares trivsel, prestation och kompetensutveckling.
 • Ledning och samordning för upprättande och uppföljning av driftstrategi för marknadsområdets fastigheter. 
 • Uppföljning av TDA
 • Upphandling av tekniska tjänster och entreprenader, samt uppföljning av dessa
 • Aktivt arbeta för att säkerställa Fabeges målsättning avseende kundnöjdhet

Du har ett nära samarbete med driftchefer inom våra övriga marknadsområden, sitter med i ledningsgruppen för teknisk drift och rapporterar till Chef Teknisk Drift. 


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsdrift eller liknande och flerårig erfarenhet inom drift- och underhåll av kommersiella fastigheter. Du har tidigare ledarerfarenhet, gärna i kombination av ekonomiskt ansvar, både budget och rapportering. B-körkort är ett krav. 

För att lyckas i rollen som Driftchef ser vi att du är en ansvarsfull och initiativtagande person som kan leda och entusiasmera andra människor. Du är nytänkande och nyfiken, räds inte förändringar, samtidigt som du är strukturerad och uthållig och kan gå från idé till genomförande. 


Varför Fabege?

För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vi vågar påstå att Fabege tänker annorlunda än andra fastighetsbolag. Vi nöjer oss inte med att enbart utveckla attraktiva kontor utan arbetar ständigt med förbättringar för att skapa engagemang och trivsel hos både kunder och medarbetare. Upplev skillnaden du med!.


Din ansökan

Låter detta som en tjänst för dig? Då vill vi gärna veta mer om dig, så ansök redan idag, dock senast den 31 januari 2021. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Joakim Hänel 08-555 148 33.


Välkommen med din ansökan!


Läs gärna mer om marknadsområde Hammarby Sjöstad


Fabege är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med huvudsaklig inriktning mot uthyrning och förvaltning av kontorslokaler samt Fastighetsutveckling. Fabege äger och förvaltar effektiva och flexibla lokaler, främst för kontor, men även för butiker och andra verksamheter. Verksamheten är starkt koncentrerad till delmarknader med hög tillväxt i Stockholmsområdet; Stockholms innerstad, Solna och Hammarby Sjöstad. Läs mer på fabege.se

Kontaktperson

Joakim Hänel

joakim.hanel@fabege.se

0704759654

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %