Fastighetschef Solna Business Park

Stockholm
Ansök senast 2021-01-21

Fabege äger cirka var tionde kvadratmeter kontorsyta i Stockholm och är därmed en av Stockholmsrådets största kommersiella fastighetsägare. Vår ambition är att kombinera affärsmässighet, service och hög teknisk kompetens och därigenom bygga goda långsiktiga kundrelationer. Sådana relationer skapas framförallt i hyresgästernas vardagliga kontakter med Fabeges representanter. Därför lägger vi stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de är med och skapar vårt kunderbjudande och har en stark roll i relation till kunden. 

Vi fortsätter att växa och utveckla våra marknadsområden. Solna Business Park är ett etablerat marknadsområde som nu går in i nästa fas med stora framtidsplaner. Vi söker nu en Fastighetschef som vill vara med på resan och utveckla Solna Business Park tillsammans med oss. Är du en person som älskar affärer och att bygga starka kundrelationer? Då är vi övertygade om att du kommer att trivas bra hos oss. 


Din roll 

Som Fastighetschef på Fabege har du ett helhetsansvar för dina hyresgäster och fastigheter. Att bygga en nära och god relation till dina kunder är en av dina främsta uppgifter och det görs både via löpande, planerade och spontana hyresgästmöten där du ansvarar för att svara på, delegera och följa upp frågor och önskemål från våra kunder. Utöver externa kontakter har du även ett nära internt samarbete, där du på bästa sätt samarbetar och kommunicerar med drift, uthyrning, stadsutveckling, projekt, ekonomi och kommunikation. Helheten gör skillnaden och är avgörande för att vi ska kunna erbjuda attraktiva kontorsmiljöer och långsiktiga kundrelationer. Fastighetschefens huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

 • Övergripande ansvara för tilldelat fastighetsbestånd.
 • Skapa och utveckla långsiktiga relationer med våra kunder.
 • Presentera förhandlingsupplägg och affärscase för tilldelat bestånd.
 • Delta i stadsutvecklingsfrågor rörande Solna Business Park.
 • Vara en aktiv part vid uthyrning tillsammans med uthyrare och marknadsavdelning.
 • Driva förhandlingar och teckna hyresavtal med hyresgäster.
 • Medverka vid lokalanpassningsprojekt för nya och befintliga hyresgäster.
 • Ansvara för budget och prognosarbete för tilldelade fastigheter.

Du välkomnas till vår Förvaltningsorganisation och rapporterar till vår Marknadsområdeschef. 


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning och flera års erfarenhet av en liknande roll med inriktning på kommersiella fastigheter. Du har mycket goda kunskaper i fastighetsekonomi och hyresjuridik samt en god förståelse för fastighetsvärdering/analys, fastighetsteknik, projektutveckling och vet vikten av att skapa goda relationer. Du är en van förhandlare som kan hantera olika typer av hyresgäster och växlar lätt mellan olika typer av förhandlingar. Rollen som Fastighetschef kan på andra fastighetsbolag motsvara en senior förvaltare eller fastighetsansvarig.

Som person är du positiv med ett starkt driv och skarpt affärssinne. Du är en naturlig relationsskapare och trivs i en roll med många kontaktytor och pågående kunddialoger, där din lyhörda, kommunikativa och lösningsorienterade inställning kommer till sin fulla rätt. Vidare ser vi att du är strukturerad och ordningsam med förmågan att se till både detalj och helhet.


Din ansökan

Vill du vara delaktig i utvecklingen av Solna Business Park och skapa starka och långsiktiga kundrelationer? Ansök redan idag, dock senast den 21 januari, 2021. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta HR Partner Joakim Hänel på 08 – 555 148 33. 

Välkommen med din ansökan!


Fabege är ett fastighetsbolag med fokus på stadsutveckling och kommersiella fastigheter. Vi utvecklar attraktiva och hållbara stadsdelar med moderna kontor, bostäder och ett brett utbud av service - tillsammans med strategiska partners. Både vårt perspektiv och ägande är långsiktigt och vår passion är att skapa rätt förutsättningar för alla som bor, verkar och vistas i våra områden. Vi finns på ett begränsat antal delmarknader med hög tillväxt i Stockholmsområdet. Läs mer på fabege.se eller på Solna Business Park.

Kontaktperson

Joakim Hänel

joakim.hanel@fabege.se

0704759654

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %